Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Inkludert i prisen på alle fotopakkene mine er et digitalt planleggingsmøte, selve fotograferingen, et ubegrenset antall bildefiler (dere får alle bildene som er fine) og et online galleri hvor dere kan laste ned bildene i høy oppløsning.

HVA ER INKLUDERT I PRISEN NÅR VI BOOKER
DEG SOM BRYLLUPSFOTOGRAF?

tilbake til faq

Som en generell regel bør dere reservere deres bryllupsdato minst ett år i forveien.

Planlegger dere bryllup i høysesongen - juni, juli, august - kan det være lurt å være enda tidligere ute da de mest populære datoene blir reservert allerede halvannet år før bryllupet skal stå.

De tre tingene dere bør ordne tidlig er: sted for vielse, selskapslokale og fotograf. Ikke vent for lenge med noen av disse.

NÅR BØR VI RESERVERE VÅR BRYLLUPSDATO?

tilbake til faq

Dere kan oppgradere til en pakke med flere timer inntil to uker før bryllupsdatoen.

Det er ikke mulig å nedgradere til en pakke med færre timer etter at kontrakten er underskrevet.

KAN VI ENDRE FOTOPAKKE ETTER AT VI HAR SKREVET KONTRAKT?

tilbake til faq

Dere vil motta det fulle galleriet med bildene deres senest åtte uker etter bryllupet.
I mange tilfeller vil jeg klare å levere i god tid før dette, men på grunn av svært stor arbeidsmengde i høysesong garanterer jeg ikke noe annet enn de åtte ukene.

Dere vil få tilsendt en sniktitt dagen etter bryllupet, i tillegg til at jeg stadig legger ut noen smakebiter i sosiale medier etterhvert som jeg jobber med bildene, så dere vil få se noen bilder mens dere venter.

NÅR MOTTAR VI BILDENE?

tilbake til faq

Dere vil motta alle bildene fra bryllupsdagen deres som er verdt å ta vare på, og galleriet deres vil bestå av en nøye utarbeidet miks av dokumentariske øyeblikksbilder og romantiske portrettbilder. Jeg bruker mye tid på å sette sammen galleriene jeg leverer til brudeparene mine, og det er viktig for meg at galleriet skal fortelle historien om bryllupsdagen deres på best mulig måte.

Jeg legger altså ingen begrensning på hvor mange bilder dere får. Det er vanskelig å skulle gi et estimat på hvor mange bilder dere kan forvente dere fordi det er så mange faktorer som spiller inn. Været, programmet for dagen, antall gjester, tid brukt i bil, taler og innslag under middagen er alle ting som vil variere fra bryllup til bryllup og derfor vil også antall bilder variere.

Bildene blir levert i en miks av farger og sort/hvitt.

HVOR MANGE BILDER MOTTAR VI?

tilbake til faq

Så klart! Jeg synes det er veldig hyggelig at dere ønsker å dele bildene i sosiale medier.

Det eneste jeg ber om er at jeg blir kreditert ved at dere tagger Lucky Thirteen eller skriver "Foto: www.luckythirteen.no" i bildeteksten.

KAN VI DELE BILDENE I SOSIALE MEDIER?

tilbake til faq

Nei.
Når dere booker meg som deres bryllupsfotograf skal det være fordi dere liker uttrykket jeg skaper i bildene mine, og da vil råfilene være helt unødvendige for dere.

For dere som ikke vet hva råfiler er så er det de uredigerte bildene. Kameraene vi bruker til bryllupsfotografering lagrer bildene som en RAW-fil som må behandles med en spesiell programvare for å bli til de JPEG-filene dere får levert.

KAN VI FÅ RÅFILENE?

tilbake til faq

Ja! Selv om jeg holder til i Vestfold tar jeg på meg bryllupsoppdrag på hele det sentrale Østlandet. Og skulle dere planlegge noe episk som gårdsbryllup i høyfjellet eller destinasjonsbryllup i utlandet kan jeg så klart overtales til å bli med på dette.

For bryllup som er over 3 timers kjøretur unna Sandefjord må brudeparet dekke en overnatting.

FOTOGRAFERER DU BRYLLUP UTENFOR VESTFOLD?

tilbake til faq

Den harde sannheten er at vi bor i Norge, og det kan godt hende det regner på bryllupsdagen deres. Det beste er å være forberedt på dette, så dere ikke går helt i kjelleren hvis dere våkner til tunge skyer og grå værmelding på dagen.

Jeg har alltid med meg flere gjennomsiktige paraplyer i bilen som dere og forloverne deres
kan bruke under portrettfotograferingen.

Det er så klart lurt å ha en backuplocation inne et sted. Lyset er avgjørende for fine bilder - så prioriter mange og store vinduer. Lokalet kan være så fint som bare det, men med dårlig lys blir bildene deretter. Det skal være skikkelig dårlig vær før jeg anbefaler at vi trekker innendørs, fordi bilder tatt innendørs vil ikke kunne måle seg med bildene vi får tatt ute.

HVA HVIS DET REGNER PÅ BRYLLUPSDAGEN?

tilbake til faq

Vi er sååå glade for at vi valgte nettopp Kine til å forevige vår magiske dag. Hun er godt forberedt, dyktig, detaljorientert og leverer over all forventning. Som to relativt kamerasky personer er vi overrasket over hvor komfortable vi var under fotografering og kunne ikke vært mer fornøyde over resultater - takket være Kine. Anbefaler henne på det sterkeste til kommende brudepar.

tidligere brudepar sier:

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny