Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Sommerbryllup med høy partyfaktor på Noatun

Mari og Bjørn giftet seg på RS Noatun i Horten på den varmeste dagen i 2023. 33 plussgrader tror jeg vi koset oss med midt på dagen. Utstyrt med pustende linkjole og deodorant i veska startet jeg dagen med å møte Mari og forlover Irlin på rommet der de holdt på å gjøre seg klare. Det var litt ekstra koselig å fotografere dette bryllupet siden jeg møtte Mari og Irlin for første gang da de stod for hår og makeup i et annet bryllup jeg fotograferte i 2020. Og nå var det Mari sin tur! Hun ordnet sminken selv (obviously) og Irlin stod for den fantastiske hestehalen med glitter og glam.

Vielsen ble holdt på bryggen rett på utsiden av selskapslokalet, etterfulgt av mingling, kakekutting og portrettfotografering før selskapet satte seg til bords for middag.

Jeg hadde blitt fortalt at det kom til å bli høy stemning og partyfaktor under middagen, men ante ikke hvordan dette ville utarte seg. Showbøck kjørte allsang og hitmedleys flere ganger i løpet av middagen, og stemningen bare steg og steg. Så gøy!

Jeg fikk også lurt med meg brudeparet ut for noen bilder i solnedgangen som en avslutning på galleriet deres, og de bildene ble helt magiske!

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny