Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Det som definerer meg som bryllupsfotograf er mitt fokus på øyeblikksbildene. Jeg holder meg mye i bakgrunnen der jeg fanger alt det fine som skjer naturlig mellom dere og gjestene deres gjennom bryllupsdagen.

Jeg er samtidig veldig svak for de nære, romantiske portrettbildene, og føler at et bryllupsgalleri ikke er komplett uten disse. Jeg ber alltid om at det settes av en time eller to til portrettfotograferingen.

Jeg foretrekker å holde lyset og fargene i bildene mine naturlig. Det eneste jeg endrer er at jeg toner ned grønnfargene litt, da naturen i Norge på sommeren har en tendens til å være neongrønn, og det synes jeg blir for voldsomt.

Jeg endrer ikke på utseendet til menneskene jeg fotograferer. Det eneste jeg gjør av manipulering er å fjerne myggstikk, kviser og blåmerker som ikke er en del av en persons utseende til vanlig.

min stil som fotograf

kort fortalt..

avslappet
naturlig
Tidløst

Portrettfotograferingen er gjerne noe brudeparet er litt spente på i forkant fordi mange tror at man må prestere så voldsomt under denne delen av dagen. Frykt ikke! Her gir jeg dere gjerne direksjoner, og jeg har mange triks på lur slik at dere får oppgaver å fokusere på så vi får bevegelse, fine positurer og naturlige smil på bildene. Dette skal være en koselig opplevelse der latteren sitter løst og dere sitter igjen med en god følelse når vi går tilbake til selskapet.

de romantiske portrettene

noe av det viktigste..

Jeg er ikke en bryllupsfotograf som dominerer med min tilstedeværelse på bryllupsdagen. Min hovedoppgave er å dokumentere dagen deres slik den er - ikke å legge føringer for alt dere gjør. Jeg tar plass der jeg må, som når ringene settes på under vielsen, under talene og så klart når vi tar portrettbildene. Resten av dagen går jeg rundt og søker etter de fine øyeblikkene. De aller fineste bildene blir til når dere fokuserer på hverandre og dem dere er glad i.

Jeg kler meg i en pen (men fornuftig) kjole slik at jeg skal gli inn i mengden med gjestene. Jeg bryter nok kleskoden ved å ha på meg Birkenstocks eller sneakers, men det må til når man er på beina stort sett hele dagen!

Hvordan jeg jobber

på bryllupsdagen..

Jeg bruker mye tid på å sette sammen galleriene til kundene mine, og da prøver jeg å finne en god balanse mellom de oppstilte portrettene og de fine øyeblikksbildene. Som fotograf henger man seg nok ofte opp i de mest spektakulære portrettbildene, men etter å ha snakket med brudepar etter levering så vet jeg at det er de uplanlagte bildene som blir favorittene.

alle de fine øyeblikkene

hva dere mottar..

Vi er sååå glade for at vi valgte nettopp Kine til å forevige vår magiske dag. Hun er godt forberedt, dyktig, detaljorientert og leverer over all forventning. Som to relativt kamerasky personer er vi overrasket over hvor komfortable vi var under fotografering og kunne ikke vært mer fornøyde over resultater - takket være Kine. Anbefaler henne på det sterkeste til kommende brudepar.

hva tidligere brudepar sier:

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny