Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Jeg fotograferer mest bryllup, men det er mange andre begivenheter i løpet av et liv som det er verdt å forevige på bilder. Nyfødtfotografering og familiebilder er viktige øyeblikk fra når barna deres er små, og når de konfirmeres er det hyggelig å ha ordentlige bilder av konfirmanten og familien deres både til takkekort og til albumet.

TA VARE PÅ
DE SMÅ OG STORE ØYEBLIKKENE

Jeg fotograferer kun i naturlig lys, som vil si at jeg tar bilder ute i naturen eller hjemme hos kunden i rom med gode lysforhold. Nyfødtfotograferinger blir oftest gjort hjemme hos dere innenfor trygge rammer for baby, mens familiefotografering og konfirmantfotografering blir gjort utendørs på en fin plass i naturen.

Hvordan foregår fotograferingen?

Fotografering
Bildepakke - 10 bilder
bildepakke - 15 bilder
bildepakke - 20 bilder
Bildepakke - alle bildene
2000,-
3000,-
4500,-
6000,-
10 000,-

priser - fotografering

Hva koster det?

Fotograferingen koster 2000,- uavhengig av om det er familie, nyfødt, konfirmant eller annen portrettfotografering. Storfamiliefotografering koster 4000,-

Etter fotograferingen sender jeg dere et galleri der dere enkelt kan velge de bildene dere ønsker å kjøpe, så valg av bildepakke blir gjort etter fotograferingen.

Til info: familiefotografering betyr kjernefamilien med foreldre og barn. Storfamilie er for flere generasjoner og/eller kjernefamilier.

fotografering

10 bildefiler
15 bildefiler
20 bildefiler
alle bildene

2000,-

3000,-
4500,-
6000,-
10 000,-

Bildene deres er minner som bør bevares slik at de kan gå i arv i generasjoner. Albumene jeg tilbyr er håndlagde og printet på samme utstyr som blir brukt i museer, som betyr at albumet deres vil ha lang levetid. Albumene er så fine at de gjerne kan ligge på stuebordet, eller kanskje dere ønsker å gi et bort i gave?

Nydelige fine art album som bevarer minnene

ta vare på bildene deres

Jeg har aldri sittet å smilt av hvert eneste bilde jeg selv er med på. Tusen tusen tusen takk for at du foreviget den lille familien vår, og at du fikk så godt frem de typiske sidene av oss!
Dette var et av årets høydepunkt. Du er så vanvittig flink!

Hva tidligere kunder sier:

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny