Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Bryllup i Sandar kirke med fest på Fjordfolk

Det siste bryllupet jeg fotograferte i 2022 var bryllupet til Silje Marie og Bork. De giftet seg i en av de vakreste kirkene jeg vet om – nemlig Sandar kirke her i Sandefjord. Etter vielsen kjørte vi til en fin plass i skogen for portrettfotograferingen før det var tid for bryllupsfest på Fjordfolk Mikrobryggeri.

Uken før bryllupet hadde jeg kjørt Sandefjord rundt på jakt etter en vill eng med gule strå som vi kunne bruke til portrettbildene, og etter å ha kjørt rundt i flere dager uten å se noe som var i nærheten av hva jeg ønsket meg bestemte jeg meg for å rett og slett parkere langs veien og bare begynne å gå inn på en tilfeldig sti i håp om å finne noe. Og riktig nok – 50 meter inn på denne skogsveien fant jeg det jeg lette etter! Både en liten eng med gule strå, og en fin skogsvei som hadde litt mer skygge.

Som 99% av brudeparene jeg fotograferer så hadde også Silje og Bork uttrykt at de ikke var vant til å bli fotografert, men det skulle man ikke tro når man ser hvor naturlige de var foran kameraet. Det hjelper veldig å være nygift og nyforelska!


Mens vi var i skogen og tok portrettbilder hadde gjestene reist til selskapslokalet for å vente på brudeparet. Her var det god stemning og solskinn på bryggekanten. Jeg kjørte fra portrettfotograferingen et par minutter før resten av gjengen så jeg skulle være på plass for å fotografere ankomsten til lokalet. Med rød veteranbil og solbriller så brudeparet ut som superstjerner der de ankom bryllupsfesten sin.

Dette var første gangen jeg var på Fjordfolk Mikrobryggeri, så jeg hadde aldri sett lokalet der middagen skulle holdes, men jeg må si jeg ble skikkelig positivt overrasket. Lokalet var lyst, åpent og med en industriell stil.

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny