Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Gårdsbryllup med first look, bunad og utevielse

Dagen til Tiril og Jakob var virkelig en drøm fra start til slutt! Bryllupet ble holdt på gården der bruden vokste opp, og vi startet dagen med first look foran huset til bestemor som også lå på eiendommen. Etter at brudgommen hadde fått se bruden for første gang og det hadde blitt delt både smil og tårer satte vi oss i bilene og kjørte noen hundre meter til nabogården for portrettfotograferingen. Mens vi var der var det korøvelse hjemme på gården, og vi fikk live bakgrunnsmusikk sendt rett over jordene. Perfekt!

Vielsen ble holdt under en hjemmelaget bue laget av bjørketrær som var blitt hentet like i nærheten, og det var virkelig en perfekt ramme i solskinnet med flagget vaiende i bakgrunnen.

Middagen ble holdt i en gårdsbygning med verktøybenker og gamle skilt på veggene, og jeg synes dette var en skikkelig kul bakgrunn på bildene. Det hjalp jo selvfølgelig også at det var helt perfekte lysforhold i rommet og brudeparet og gjestene var badet i gyllent lys der de satt!

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny