Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Låvebryllup på Holm Gård i Holmsbu

I slutten av juli var det tid for Christine og Simen sitt låvebryllup på fantastiske Holm Gård i Holmsbu. Jeg er jo veldig glad i låvebryllup i utgangspunktet, men dette stedet er virkelig som himmelen for en bryllupsfotograf siden jentene i Bryllupskollektivet alltid styler lokalet så sinnsykt fint. Brudeparet hadde ønsket seg en tropisk vibe, og da passet det jo veldig bra at det var nettopp Ruby Elise som stod for blomstene.

Jeg slet med å begrense meg når jeg skulle velge ut bilder til dette innlegget, så det er bare å sette av noen minutter til scrolling!

Skal du gifte deg og liker bildene mine? Ta en titt på mine bryllupspakker her.

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny