Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Mikrobryllup på Engø Gård

Amalie og Christian giftet seg på Engø Gård en regnværsdag i juli. Med kun nærmeste familie og venner til stede var dette er superkoselig mikrobryllup med rundt 20 gjester.

Dagen startet på Quality Hotel Tønsberg der jeg tok turen innom både brudgommen og brudens forberedelser. Hos brudgommen var det stille og rolig med kun Christian og forloveren hans, mens hos Amalie var det fullt hus med hennes forlovere, datter og brudestylisten Hanne.

Jeg satte meg deretter i bilen og kjørte mot Engø Gård mens regnet trommet på frontruten. Vi hadde i det lengste håpet at værmeldingen tok feil, men den gang ei. Det ble likevel first look og portretter utendørs takket være sporty innstilling fra brudeparet!

Neste post på programmet var vielsen som var flyttet inn i glasshuset. Siden det var en såpass liten gjesteliste var det god plass i vielseslokalet slik at jeg hadde mulighet til å bevege meg rundt for å fotografere fra en rekke vinkler. Det er ikke alltid tilfellet når man må gå for plan B for vielse, men i dette tilfellet fungerte det helt strålende.

Etter vielsen tok vi turen ut for litt flere portrettbilder av brudeparet, samt noen gruppebilder.

Siden dette var en halvdagsfotografering avsluttet jeg dagen med å rekke å fange litt stemning når alle hadde satt seg til bords, samt brudgommens tale.

Brudekjole: Kristins Brudesalong

Blomster: Tornerose blomster

Hår/makeup: Hanne Tangen Johansen

Solist: Trine Hartz

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny