Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Militærbryllup med utevielse i Horten

I juni fotograferte jeg bryllupet til Marianne og John-Erik i Horten. Jeg startet dagen med å møte Marianne og forloverne hennes der de gjorde seg klare, og de hadde laget en nydelig liten “suite” på location. De hadde til og med tatt med seg sengen hjemmefra. Deretter fulgte vielsen, og heldigvis hadde paret hatt is i magen og gikk for utevielse selv om det var meldt regn, og flaks var dét for det kom aldri noe regn og vi fikk nydelig vær til både vielse og portrettbilder. Siden dette var en halvdagsfotografering rakk jeg akkurat å få med meg et par taler og noen fine tårevåte øyeblikk før jeg reiste.

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny