Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Fargerikt bryllup på Aspargesgården i Tjølling

Etter å ha satt tre bryllupsdatoer som måtte utsettes fikk Nuy og Ola endelig si “ja!” til hverandre på vakre Aspargesgården i Tjølling tidlig i oktober 2021. Det hadde regnet i dagene før, og det regnet igjen søndagen etter, men på lørdagen var det sol fra nesten skyfri himmel og drømmeforhold for utevielse. Det var virkelig vel fortjent etter å ha måttet flytte bryllupet så mange ganger.

Brudeparet og deres familie og venner hadde stått på i dagene før bryllupet for å få det akkurat slik de ønsket. For eksempel så hadde bruden og hennes venninner laget blomsterbue, brudebukett og andre blomsterdekorasjoner helt selv!

Vielsen ble gjennomført i hagen på Aspargesgården, og selskapet ble holdt på låven samme sted. Brudeparet hadde selv vært ute å sett etter locations i området rundt Kaupang ikke langt fra gården, og fant en skikkelig fin plass med vann, svaberg og grønt som jeg kommer til å bruke igjen når jeg skal fotografere bryllup på Aspargesgården.

Planlegger dere bryllup på Aspargesgården? Jeg bor 10 minutter unna og kommer gjerne for å fotografere deres store dag! Dere finner mine pakker og priser her.

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny