Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Sommerbryllup i Kjerringvik

På en skikkelig varm sommerdag i juli fotograferte jeg bryllupet til Anne og Reto. De giftet seg i Tjølling kirke og portrettbildene tok vi i sommerparadiset Kjerringvik ikke langt fra der jeg bor. Dagen før hadde jeg ligget på den samme stranden, mens denne dagen prøvde vi å finne plasser i skyggen der vi ikke fikk med alle menneskene i badetøy i bakgrunnen på bryllupsbildene. Direkte sollys, plasser med mange andre mennesker og temperaturer rundt 30+ er alltid en utfordring når man skal ta bryllupsbilder, men Anne og Reto tok utfordringen på strak arm. Høye hæler ble lagt igjen i gresset og brudeparet beveget seg ut på svabergene som vi var så heldige å få tillatelse til å bruke av noen hyggelige folk med en fantastisk eiendom i nærheten av stranden. Så fort folk ser noen i brudekjole og dress så er de veldig på tilbudssiden med å låne bort private eiendommer har jeg erfart.

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny