Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Portrettfotografering og intim vielse i Horten

Marte og Jon valgte å ha en intim seremoni med kun forloverne sine, og så møtte de meg for en portrettfotografering like etterpå. Vi gikk en tur rundt på Karljohansvern og fikk noen skikkelig fine portrettbilder av de nygifte på stranden i lav ettermiddagssol.

Legg merke til antrekket til brudgommen. Han har gått for en litt mer avslappet look med beige bukse, blå blazer, lyseblå skjorte og sløyfe. Fargekombinasjonen i antrekket hans er utrolig fotogen, og tilfører mye til bildene!

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny