Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Rustikt låvebryllup på Bakke Mølle i Vestfold

Maria og Lars Jakob var et av de heldige parene som fikk gjennomført drømmebryllupet midt i pandemien. Tidlig i juli 2020 samlet de venner og familie til vielse i Ramnes kirke og selskap på Bakke Mølle i Re.

Maria hadde fått låne huset til en av forloverne sine til forberedelsene, og de hadde besøk av Irlin og Mari fra Fru Berntzen i Holmestrand som stod for hår og makeup. Rommet der jentene ble ordnet var en fotografs drøm! Stor plass, mye naturlig lys og en nydelig farge på veggene hever bildene til et helt annet nivå. Jeg kommenterte hvor lekkert huset var og hvor fine bildene ville bli, og da sa de at jeg bare skulle glede meg til jeg så selskapslokalet pyntet til fest. Og de hadde virkelig rett! Låven på Bakke Mølle var pyntet i en helt nydelig rustikk stil med grønne blader, lyslenker, levende lys og gjennomtenkte detaljer.

Ta en titt på den fantastiske dagen her:

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny