Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Forlovelsesfotografering på Midtåsen

En søndag i februar møtte jeg Victoria og Markus på Midtåsen i Sandefjord. De skal gifte seg der i oktober, så denne søndagen skulle vi ta forlovelsesbildene deres samtidig som vi så oss litt rundt på området. Siden vi skrev februar var solnedgangen ganske tidlig på kvelden, og i dagene før hadde det kommet et lett lag med snø, så det var en nydelig ramme for bildene. Paret var også så naturlige og fine foran kameraet, så dette ble en skikkelig fin fotografering.

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny