Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Forlovelsesfotografering med en liten statist

Eirin og Fredrik var siste par ut når jeg hadde maratonfotografering av kommende brudepar den uken det var tåke i høst. Nytt favorittvær å fotografere i, forresten! De hadde også fulgt antrekksanbefalingene mine til punkt og prikke og matchet såå fint med de høstlige omgivelsene.

Paret lurte på om Finley kunne være med på fotograferingen, og siden han alltid er med i bilen uansett så var jo ikke dette noe problem. Han løp for det meste rundt i skogen for seg selv mens vi fotograferte, men han fikk sneket seg med på et par bilder likevel.

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny