Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Vårbryllup med nydelig fargepalett på Engø Gård

Bryllupet til Vilde og Sebastian var mitt første bryllup i 2023, og for en fantastisk måte å starte sesongen på! Vårbryllup er alltid litt spennende med tanke på været, men vi fikk fine temperaturer og sol fra start til slutt. Når det er planlagt utevielse og det er litt for mange gjester til å få en ideell løsning med “plan B” så er det alltid litt vel spennende i dagene før. Men det ble så bra!

Forberedelser

Jeg startet dagen med å møte jentene på Villa Engø. Her var forberedelsene i full gang. Vilde hadde en stor gruppe jenter som skulle være forlovere og blomsterpiker, så det var mange mennesker og høy stemning i det nydelige huset midt på tunet på Engø Gård. Bruden ble sminket i spisestuen mens resten av jentene hadde inntatt stuen. Når jeg kom inn i stuen fikk jeg se alle de fine kjolene jentene skulle ha på seg. Allerede her skjønte jeg at fargepaletten i dette bryllupet kom til å være helt magisk! Alle jentene hadde valgt kjoler i forskjellig stil og farger, men det var tydelig at det var en plan. Alle fargene matchet helt perfekt med de nydelige blomsterbukettene laget av Tornerose Blomstereventyr.

Fargene man velger som den røde tråden i bryllupet har virkelig så mye å si for hvordan bildene blir seende ut. I dette bryllupet hadde paret gått for fargene rosa, korall, fersken og gult. Fargene tilførte en varme og “pop” til de vårlige omgivelsene som ikke hadde slått ut i full blomstring ennå.

Etter å ha fotografert den gode stemningen hos jentene gikk jeg ned mot Sjøboden. Her tilbragte brudgommen og hans forlover morgenen i sistnevnte sin båt som hadde fraktet brudeparet til Tjøme dagen før.

Portrettfotografering og utevielse

Portrettbildene ble tatt ved sjøen. Dette var noe brudeparet begge hadde uttrykt at var et stort ønske, så da hadde vi tidligere den våren vært i området for å scoute en fin location. Jeg hadde advart om den “fryktede solen” som vi bryllupsfotografer maser så mye om, men vi var heldige å fikk et lett skylag på himmelen. Litt flaks skal man jo ha!

Vielsen ble holdt på den nydelige plassen mellom resepsjonen og låven på Engø. Tornerose Blomstereventyr hadde laget en stor og bugnende blomsterbue som dro inn mange deilige farger i vielsen.

Mingling og kakekutting

Like etter vielsen var det tid for kakekutting. Jeg kan ikke gjenta dette ofte nok: prøv å legge opp kjøreplanen slik at dere kan kutte og servere bryllupskaken ute før middag. Det blir så mye finere bilder, og gjestene vil garantert sette pris på noe søtt. Et lite kakestykke ødelegger ikke apetitten før middag. Bryllupskaken til Vilde og Sebastian var laget av By Hancock. Under minglingen spilte DJ Thomas Kielland glade toner i bakgrunnen mens saksofonist Alexaxophone gikk blant gjestene og løftet stemningen.

Middag

Bryllupsmiddagen er ofte en lang affære med mye god mat, mange taler og tett program. For å bygge opp stemningen og legge til rette for en god fest etter middagen var det planlagt en liten overraskelse. Plutselig begynner Pitbulls “Fireball” å spille fra musikkanlegget. Saksofonisten kommer spillende opp trappen. Servitørene kommer ut fra kjøkkenet med brett fulle av shots og sparklers. Sånt blir det god stemning av!

Kveldsbilder

Etter at serviettene var ferdig viftet og musikken var skudd ned tok jeg med meg brudeparet ned til vannet. Her tok vi noen nydelige portrettbilder i magisk kveldslys. Kveldslys kan være så mangt. Enten det er knall oransje sol i bakgrunnen eller et mykt rosa lys i horisonten så er det fint uansett, men det rosa lyset vi fikk denne kvelden passet unektelig godt til brudebuketten og den røde tråden ellers for dette bryllupet.

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny