Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Høstbryllup med first look i Hammerdalen

Eirin og Fredrik hadde et helt fantastisk høstbryllup i Larvik og jeg er så glad for at jeg fikk tilbringe store deler av dagen med dem og gjengen deres.

First look og portretter

Dagen startet med first look og portrettfotografering i utrolig kule Hammerdalen. Dette området har en moderne industriell stil som blir utrolig fint på bilder! Vi fikk akkurat det været vi hadde bestilt: overskyet med et hint av tåke. Brudeparet hadde også valgt en nydelig fargepalett i blomster og detaljer som matchet området vi fotograferte i. Blomstene var fra Ruby Elise som alltid leverer de mest unike og herlige bukettene og knapphullsblomstene. De hadde også stått for blomstene i selskapslokalet.

Vielse og selskap

Etter noen timer i Hammerdalen var det klart for vielse i Larvik kirke, og selskapet ble holdt på Festiviteten som ligger et steinkast unna kirken. Så deilig med korte avstander! I Festivitetshagen var det mingling, kakekutting og photobooth med den kule discobuen som brudgommen hadde laget.

Siden jeg ikke skulle fotografere hele kvelden ble jeg med brudeparet opp i salen der selskapet skulle være for å ta bilde mens de øvde på brudevalsen. Så fin idé til de brudeparene som ikke skal ha med fotografen hele kvelden! Ett av disse bildene ble også et av mine favorittbilder fra hele dagen. Mens jeg var der oppe passet jeg så klart også på å ta bilde av lokalet. Bordene var pyntet så utrolig fint med et mykt stoff i en dyp rødtone, discokuler og blomster i høstfarger.

Kveldsbilder

Jeg anbefaler alltid brudeparene mine om å sette av en pause i middagen til kveldsbilder (avtal dette med toastmaster og kjøkkenet i god tid), og siden jeg var ferdig for dagen omtrent akkurat ved solnedgang tok jeg med meg Eirin og Fredrik rett over veien for selskapslokalet og vi fikk noen nydelige portrettbilder i et helt magisk lys som en avslutning på galleriet deres.

Skal dere gifte dere og er på utkikk etter bryllupsfotograf? Yay! Sjekk ut mine bryllupspakker og priser her!

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny