Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Høstbryllup på Midtåsen i Sandefjord

Bryllupet til Victoria og Markus var mitt siste bryllup i 2023, og vi avsluttet virkelig med stil!

Vielsen var i Sandefjord kirke, og etter vielsen gikk turen til Midtåsen hvor selskapet skulle holdes. Bryllup på Midtåsen er alltid fint, men det var ekstra fint med høstbryllup! Det er dessverre ikke så mange som velger høstbryllup i Norge, men det er virkelig den aller fineste tiden for å få fine bilder. Fargene i naturen er nydelige og lyset er mer flatterende enn midt på sommeren.

Kakekutting etter vielsen

Når brudeparet ankom lokalet stod bryllupskaken klar til å bli kuttet. Jeg anbefaler alltid brudepar å kutte kaken på dagtid fremfor på kvelden rett etter en stor middag. Etter vielsen begynner ofte mange å bli litt småsultne, og gjestene kan kose seg med kake mens brudeparet drar av gårde for å ta portrettbilder. Kake midt på dagen er alltid en suksess! Kaken og cupcakes var levert av By Hancock.

Portrettfotograferingen

Området rundt Midtåsen er som skapt for bryllupsbilder, så det var ingen grunn til at vi skulle finne et annet sted å ta disse bildene. Victoria og Markus var altså så naturlige og vakre foran kameraet så portrettbildene ble helt magiske. Legg merke til den fantastiske brudekjolen til Victoria fra White By Green. Snakk om å velge kjole som passer perfekt inn i de herskapelige omgivelsene på Midtåsen! De nydelige blomstene er levert av Bondens Hage. Jeg må også skryte av brudestylist Hanne som hadde fikset sminken og håret til Victoria. Frisyren holdt seg like fin gjennom hele dagen og det er virkelig en kunst.

Kveldsbilder og stjerneskudd

I løpet av middagen hadde vi planlagt både kveldsbilder og stjerneskuddallé, og vi var så heldige med alt sammen! I høstbryllup skjer solnedgangen gjerne midt i middagen, men takket være godt samarbeid med toastmaster og kjøkkenet fikk vi sneket oss ut i 10 minutter rett før lyset forsvant. Disse bildene blir alltid superfine! Lyset er nydelig og brudeparet er mye mer avslappet på dette tidspunktet enn midt på dagen mellom vielse og middag. Brudeparet får også en etterlengtet pause for bare de to i noen minutter på en dag der de er omgitt av folk konstant.

Etter dette fortsatte middagen med god mat og taler før toastmaster igjen annonserte at det skulle være en 15 minutters pause. Denne gangen var gjestene invitert til å være med på stjerneskuddallé. Disse bildene ble altså så fine og jeg er så glad for at jeg fikk avsluttet bryllupssesongen 2023 med et skikkelig høydepunkt!

Planlegger dere bryllup og kunne tenke dere å bruke meg som deres bryllupsfotograf? Yay! Ta en titt på mine bryllupspakker og priser her.

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny