Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Forlovelsesfotografering med kirsebærtrær – dag 1

I midten av mai hadde jeg tre forlovelsesfotograferinger i denne fine gaten med kirsebærtrær, og Henriette og Preben var første par ut. Gaten er den perfekte bakgrunnen for slike bilder med pastellfargede hus og nydelige trær fulle av rosa blomster. Det er bare så synd at trærne blomstrer så kort tid! Derfor ble det maratonfotografering denne uken, men det var det så absolutt verdt. Her ser du resultatet av Henriette og Preben sin fotografering. Så naturlige og fine foran kameraet!

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny