Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Politibryllup på Aspargesgården

I slutten av august var det tid for det storslåtte bryllupet til Marlén og Kristoffer. Vielsen var i Sandar kirke med påfølgende låvebryllup på Aspargesgården. Siden brudgommen er politi er det klart han giftet seg i uniform, og at Petra politibil stod for transporten av brudeparet! En nydelig dag fra start til slutt.

Brudeparets forberedelser

Både bruden og brudgommen hadde forberedelsene sine på Farris Bad. Jeg møtte først guttene på rommet deres før jeg løp til andre enden av hotellet for å møte jentene. Det er alltid gøy å merke hvor forskjellig energi det er hos guttene og jentene. Hos guttene er det som regel helt rolig og avslappet stemning mens hos jentene er det en mer kaotisk glede.

Vielse

Vielsen ble holdt i vakre Sandar kirke i Sandefjord. Dette er min lokale kirke og definitivt en av de fineste kirkene jeg vet om. Marlén bar en nydelig kjole fra White by Green og hun og forloverne hadde vakre buketter laget av Ruby Elise. Etter vielsen ble brudeparet badet i konfetti før de satte seg inn i lille Petra politibil og satte kursen mot Midtåsen for portrettfotografering.

Portrettfotografering

Når vi ankom Midtåsen og gjør oss klare til fotografering ser vi plutselig at to menn i uniform kommer gående med raske, bestemte steg ned trappene fra hovedhuset. Vi begynner alle å se litt usikkert på hverandre. Jeg forsikrer brudeparet og forlovere om at vi har lov til å være der, men jeg må innrømme at jeg ble litt skeptisk når disse uniformerte mennene kom marsjerende mot oss. Det viser seg at mennene hadde fått øye på brudgommen Kristoffer i sin politiuniform og bare ville komme ned for å hilse på. De var gjester i et annet bryllup og bar selv militæruniformer og følte vel at de hadde møtt “en av sine egne” ute i feltet. Haha!

Vi pustet lettet ut og satte i gang med fotograferingen. Det hadde vært meldt et helt ekstremt regnvær denne dagen, så vi priset oss lykkelige over at vi kom oss gjennom hele portrettfotograferingen uten en dråpe regn. Men regnet var på vei..

Ankomst på Aspargesgården

I bilen på vei mot Aspargesgården kunne vi definitivt se at det lå noen skumle skyer i den retningen vi kjørte. Vi rakk akkurat å få brudeparet ut av Petra politibil før det begynte å dryppe, og kort tid etter åpnet himmelen seg. Familiebildene ble gjennomført under tak, og kakekuttingen måtte gjøres innendørs. Men brudeparet tok det hele med et smil!

Middag og fest

Den tradisjonelle bryllupsmiddagen ble gjennomført med mange morsomme og rørende taler, en og annen fotballsang siden det var flere svært dedikerte fotballsupportere i selskapet, og ikke minst nydelig mat laget av Patrick Castellano.

Til dansegulvet hadde brudeparet gått til innkjøp av både glowsticks og konfettikanon. Det er så gøy når det er litt props på dansegulvet så man får litt mer liv og farger i bildene! Jeg anbefaler virkelig å kjøpe inn fargede glowsticks til festen!

Kunne dere tenke dere å bruke meg som deres bryllupsfotograf? Ta en titt på mine priser og bryllupspakker her.

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny