Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Bryllup med utevielse på Eckbo Selskapslokaler

I august 2023 reiste jeg inn til Oslo for å fotografere bryllupet til Tone og Ulrik på Eckbo Selskapslokaler. Vi hadde fulgt spent med på værmeldingen i dagene før siden det var meldt regnvær, men vi kunne ikke vært heldigere med været vi fikk! Vielsen ble holdt i hagen og vi hadde perfekt overskyet vær hele vielsen. Når brudeparet skulle gå ned midtgangen åpnet skyene seg og solen laget er helt utrolig fint spill i alle såpeboblene gjestene blåste på brudeparet. Det var i tillegg vindstille så såpeboblene ble liggende å sveve lenge i luften. Det var helt magisk!

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny