Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Vielse og portretter i Larvik kirke og Tjølling

Kathrine og Markus giftet seg i Larvik kirke i slutten av juli 2023, og vielsen deres var såå fin. Jeg elsker når hele forsamlingen virkelig SYNGER under vielsen, og det gjorde denne gjengen. Skikkelig gåsehudfaktor! Etter vielsen reiste jeg sammen med brudeparet og forloverne deres til Tjølling hvor vi hadde plukket ut noen fine steder til portrettfotograferingen. Vi fikk været bryllupsfotografen alltid ønsker seg – overskyet – så vi kunne ta bilder både ved vannet og midt i en kornåker. Disse bildene hadde ikke sett sånn ut i strålende solskinn, for å si det sånn. Så legg alltid inn et lite ønske om skydekke under portrettfotograferingen, for da blir bildene så mye finere!

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny