Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Sommerbryllup med first look på Engø Gård

Marie og Magnus hadde et nydelig sommerbryllup med first look på Engø Gård. Ved å starte dagen med first look og portrettfotografering trenger ikke gjestene vente på brudeparet etter vielsen. Brudeparet gjør unna det meste av de poserte bildene før selve programmet for dagen starter og kan tilbringe mer tid med familie og venner under minglingen.

First look og portrettfotografering

Bryllupet var på en solfylt torsdag i juli, så dagen min startet med å finne en fin plass i skyggen for first look. Siden det bare er brudgommen som skal se bruden på dette tidspunktet var det også viktig å finne en litt avsidesliggende plass. Gjestene som ankommer skal ikke plutselig kunne havne midt i det private øyeblikket til brudeparet. Valget falt på en bortgjemt krok i skyggen bortenfor Pensjonatet. Magnus ble stilt opp med ryggen til der Marie skulle komme gående, og så var det bare å vente. Når jentene kom gående over plenen fikk Magnus beskjed om at han ikke fikk lov til å snu seg uansett hva han hørte. Han fikk kun lov til å snu seg når Marie kom bort og rørte ved armen hans. Slepet på brudekjolen ble lagt pent, siste finpuss på håret ble gjort og så tok Marie de få skrittene mot Magnus og rørte ved armen hans.

Når Magnus endelig fikk lov til å snu seg og så Marie i brudekjolen for første gang kom tårene umiddelbart. Så fint! Tårene ble raskt avløst av store smil, og brudeparet fikk et skikkelig fint øyeblikk der de så hverandre for første gang på livets store dag.

Brudeparet fikk noen minutter til å ta inn øyeblikket før vi tok med oss forloverne ned mot vannet hvor vi tok flere portrettbilder, samt noen morsomme gruppebilder av hele gjengen. Her hadde vi også “champagne pop” som er en morsom aktivitet å gjøre med forloverne for å også få noen bilder som ikke er så oppstilte og formelle.

Blomstene var levert av Ruby Elise som alltid leverer fantastiske bryllupsblomster.

Vielse

Så var det klart for utevielse. Marie og forloverne gjemte seg inne i Villa Engø mens vi ventet på at gjestene skulle finne plassene sine. Snart gikk dørene opp og forloverne kom gående sammen ned midtgangen og fant plassene sine. Så var det tid for det store øyeblikket. Marie kommer gående ut av Villa Engø på armen til pappaen sin og alle sine øyne vendes mot dem.

Det hender at jeg snakker med brudepar som er skeptiske til å ha first look fordi de er redde for at det øyeblikket når brudgommen ser bruden komme gående mot han under vielsen skal bli mindre spesielt. Nei. Det øyeblikket er så stort i seg selv at det er magisk uansett.

Etter vielsen var det tid for mingling. Mens jeg sirkulerte rundt på plassen og tok øyeblikksbilder av brudeparet og gjestene la jeg merke til noen veldig mørke skyer som kom sigende. Her så det ut som om det kunne komme mye regn veldig plutselig. Jeg fikk huket tak i en av toastmasterne og vi ble enige om at her burde vi kutte bryllupskaken ganske raskt så vi ikke risikerte at det øyeblikket regnet bort. Jeg elsker bildene av brudeparet med kaken. Solbriller på og stormskyer i bakgrunnen. Norsk sommer! Bryllupskaken var laget av Praline Tønsberg.

Middag og kveldsbilder

Himmelen åpnet seg omtrent i dét selskapet skulle gå til bords, så det passet egentlig helt perfekt. Bryllupsmiddagen bestod av mange flotte taler, kyssing på bruden når brudgommen forsvant ut av lokalet og god mat – som det alltid er på Engø Gård.

Når solnedgangen nærmer seg tok jeg med meg Marie og Magnus ut for å ta kveldsbilder. Om sommeren er det sauer på Engø, og disse var veldig interessert i å være med på bildene! Vel, de var vel egentlig mest interessert i den fine buketten til Marie og skulle gjerne smakt litt på den, men de ble nå i hvert fall med på bildene. Win!

Nok en fantastisk bryllupsfeiring på Engø Gård.

Liker dere bildene mine og kunne tenke dere å bruke meg som deres bryllupsfotograf? Så hyggelig! Ta en titt på mine bryllupspakker og priser her.

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny