Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Forlovelsesfotografering ved Karlsvika i Tønsberg

Linn og Henrik gifter seg i slutten av august, så et par uker før møttes vi i Karlsvika i Tønsberg for å se på locations til bryllupsdagen. Vi hadde planlagt det slik at vi var der like før solnedgang, og for en solnedgang det ble! Det er sånne kvelder hvor jeg som fotograf ikke klarer å slutte å ta bilder, og må si hele tiden “bare et par bilder til” selv om jeg har sagt at det er på tide å avslutte. Solen traff helt perfekt på en eng vi passerte på vei til bilene, og som ved mange andre fotograferinger så var det de siste bildene vi tok som ble favorittene!

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny