Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Høstbryllup på vakre Syverstad gård

I slutten av september 2021 var det Andrea og Marius sin tur til å bli mann og kone. 25 september var datoen de hadde valgt, og dette var passende nok også den datoen regjeringen valgte å åpne landet igjen etter nok en periode med nedstengning. Solen strålte fra åpen himmel og det var endelig lov å klemme hverandre igjen!

Jeg startet dagen på Holmen Fjordhotell hvor jeg først møtte gutta som gjorde seg klare i én etasje, før jeg tok trappen opp til jentene som hadde en suite i toppetasjen. Etter å ha fotografert forberedelsene dro jeg videre til vakre Asker kirke hvor vielsen skulle holdes. I dét kirkedørene åpnet seg og Andrea og pappaen hennes kom ned midtgangen brast det for brudgommen og da var det nok flere enn meg som slet med å holde masken. Et nydelig øyeblikk!

Etter at de hadde sagt “ja!” til hverandre og blitt gratulert av familie og venner satte brudeparet seg i Petra Politibil og kjørte mot Hvalstrand Bad der vi skulle ta portrettbildene. Brudeparet hadde valgt sine søsken som forlovere, så vi hadde en liten fotografering med hele gjengen først, før vi tok bryllupsportretter av de nygifte i strandkanten. Da dette var september hadde ikke høstfargene eksplodert ennå, men vi fant en krok med fantastiske oransje toner i bakgrunnen hvor vi fikk til noen skikkelig fine bilder.

Selskapet ble holdt på Syverstad gård, og dette var første gang jeg har fotografert der. For et fantastisk fint lokale med de gamle detaljene fra låven mikset med moderne møbler og detaljer. Her gleder jeg meg til å fotografere igjen!

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny