Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

Forlovelsesfotografering ved Solbergfossen i Lier

Henriette og Trym skal holde bryllupet sitt på Rønningen Selskapslokale i Lier i 2023, så når bryllupsdatoen deres var reservert hos meg møttes vi ved Solbergfossen for forlovelsesfotografering og location scouting. Veien opp til fossen skulle vise seg å være en real oppoverbakke og kondisen min fikk seg en skikkelig sjokkartet opplevelse. Jeg skal definitivt legge meg i hardtrening før bryllupsdagen så jeg ikke får åndenød på vei til portrettfotograferingen. Haha!

Blogg

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny