Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

les mer

Bryllupet til Vilde og Sebastian var mitt første bryllup i 2023, og for en fantastisk måte å starte sesongen på! Vårbryllup er alltid litt spennende med tanke på været, men vi fikk fine temperaturer og sol fra start til slutt.

Vårbryllup med nydelig fargepalett på Engø Gård

bryllup

i fokus

nye innlegg

les mer

Bryllupssesongen 2024 startet med Cathrine og Oscar sitt nydelige vårbryllup på Aspargesgården i Tjølling. Dagen startet med first look og portrettbilder i skogen, før det var utevielse i strålende sol i hagen på Aspargesgården. Middagen ble holdt på låven og var full av rørende taler og fine øyeblikk.

Vårbryllup på Aspargesgården

Bryllup

les mer

I midten av mai hadde jeg tre forlovelsesfotograferinger i denne fine gaten med kirsebærtrær, og Henriette og Preben var første par ut. Gaten er den perfekte bakgrunnen for slike bilder med pastellfargede hus og nydelige trær fulle av rosa blomster. Det er bare så synd at trærne blomstrer så kort tid! Derfor ble det maratonfotografering […]

Forlovelsesfotografering med kirsebærtrær – dag 1

Forlovelse

les mer

Bryllupet til Victoria og Markus var mitt siste bryllup i 2023, og vi avsluttet virkelig med stil!

Vielsen var i Sandefjord kirke, og etter vielsen gikk turen til Midtåsen hvor selskapet skulle holdes. Bryllup på Midtåsen er alltid fint, men det var ekstra fint med høstbryllup! Det er dessverre ikke så mange som velger høstbryllup i Norge, men det er virkelig den aller fineste tiden for å få fine bilder. Fargene i naturen er nydelige og lyset er mer flatterende enn midt på sommeren.

Kakekutting etter vielsen

Når brudeparet ankom lokalet stod bryllupskaken klar til å bli kuttet. Jeg anbefaler alltid brudepar å kutte kaken på dagtid fremfor på kvelden rett etter en stor middag. Etter vielsen begynner ofte mange å bli litt småsultne, og gjestene kan kose seg med kake mens brudeparet drar av gårde for å ta portrettbilder. Kake midt på dagen er alltid en suksess! Kaken og cupcakes var levert av By Hancock.

Portrettfotograferingen

Området rundt Midtåsen er som skapt for bryllupsbilder, så det var ingen grunn til at vi skulle finne et annet sted å ta disse bildene. Victoria og Markus var altså så naturlige og vakre foran kameraet så portrettbildene ble helt magiske. Legg merke til den fantastiske brudekjolen til Victoria fra White By Green. Snakk om å velge kjole som passer perfekt inn i de herskapelige omgivelsene på Midtåsen! De nydelige blomstene er levert av Bondens Hage. Jeg må også skryte av brudestylist Hanne som hadde fikset sminken og håret til Victoria. Frisyren holdt seg like fin gjennom hele dagen og det er virkelig en kunst.

Kveldsbilder og stjerneskudd

I løpet av middagen hadde vi planlagt både kveldsbilder og stjerneskuddallé, og vi var så heldige med alt sammen! I høstbryllup skjer solnedgangen gjerne midt i middagen, men takket være godt samarbeid med toastmaster og kjøkkenet fikk vi sneket oss ut i 10 minutter rett før lyset forsvant. Disse bildene blir alltid superfine! Lyset er nydelig og brudeparet er mye mer avslappet på dette tidspunktet enn midt på dagen mellom vielse og middag. Brudeparet får også en etterlengtet pause for bare de to i noen minutter på en dag der de er omgitt av folk konstant.

Etter dette fortsatte middagen med god mat og taler før toastmaster igjen annonserte at det skulle være en 15 minutters pause. Denne gangen var gjestene invitert til å være med på stjerneskuddallé. Disse bildene ble altså så fine og jeg er så glad for at jeg fikk avsluttet bryllupssesongen 2023 med et skikkelig høydepunkt!

Planlegger dere bryllup og kunne tenke dere å bruke meg som deres bryllupsfotograf? Yay! Ta en titt på mine bryllupspakker og priser her.

Høstbryllup på Midtåsen i Sandefjord

Bryllup

les mer

Eirin og Fredrik hadde et helt fantastisk høstbryllup i Larvik og jeg er så glad for at jeg fikk tilbringe store deler av dagen med dem og gjengen deres. First look og portretter Dagen startet med first look og portrettfotografering i utrolig kule Hammerdalen. Dette området har en moderne industriell stil som blir utrolig fint […]

Høstbryllup med first look i Hammerdalen

Bryllup

les mer

Hanne-Mari og Alexander hadde et helt nydelig sensommerbryllup på Engø Gård i begynnelsen av september 2023. Vielsen ble holdt i hagen i høstsolen, og med de delikate fargene i blomstene levert av Tornerose Blomstereventyr kunne man lett trodd at bryllupet ble holdt midt på sommeren. En skikkelig drømmedag!

Sensommerbryllup på Engø Gård

Bryllup

Jeg er perfeksjonist og elsker å planlegge og jeg må si at det var en drøm å jobbe med fotografen. Fra gode tips og forberedelser før dagen til selve fotograferingen som gikk sømløst. Bildene stod til over all forventning. Veldig godt å føle at fotografen virkelig har alt under kontroll, jeg trengte ikke tenke på noe og resultatene var ubeskrivelig bra.

tidligere brudepar sier:

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny