Booking for 2024 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

les mer

Eirin og Fredrik hadde et helt fantastisk høstbryllup i Larvik og jeg er så glad for at jeg fikk tilbringe store deler av dagen med dem og gjengen deres. Dagen startet med first look og portrettfotografering med industriell stil i utrolig kule Hammerdalen,

Høstbryllup med first look i Hammerdalen i Larvik

bryllup

i fokus

nye innlegg

les mer

Bryllupet til Victoria og Markus var mitt siste bryllup i 2023, og vi avsluttet virkelig med stil!

Vielsen var i Sandefjord kirke, og etter vielsen gikk turen til Midtåsen hvor selskapet skulle holdes. Bryllup på Midtåsen er alltid fint, men det var ekstra fint med høstbryllup! Det er dessverre ikke så mange som velger høstbryllup i Norge, men det er virkelig den aller fineste tiden for å få fine bilder. Fargene i naturen er nydelige og lyset er mer flatterende enn midt på sommeren.

Kakekutting etter vielsen

Når brudeparet ankom lokalet stod bryllupskaken klar til å bli kuttet. Jeg anbefaler alltid brudepar å kutte kaken på dagtid fremfor på kvelden rett etter en stor middag. Etter vielsen begynner ofte mange å bli litt småsultne, og gjestene kan kose seg med kake mens brudeparet drar av gårde for å ta portrettbilder. Kake midt på dagen er alltid en suksess! Kaken og cupcakes var levert av By Hancock.

Portrettfotograferingen

Området rundt Midtåsen er som skapt for bryllupsbilder, så det var ingen grunn til at vi skulle finne et annet sted å ta disse bildene. Victoria og Markus var altså så naturlige og vakre foran kameraet så portrettbildene ble helt magiske. Legg merke til den fantastiske brudekjolen til Victoria fra White By Green. Snakk om å velge kjole som passer perfekt inn i de herskapelige omgivelsene på Midtåsen! De nydelige blomstene er levert av Bondens Hage. Jeg må også skryte av brudestylist Hanne som hadde fikset sminken og håret til Victoria. Frisyren holdt seg like fin gjennom hele dagen og det er virkelig en kunst.

Kveldsbilder og stjerneskudd

I løpet av middagen hadde vi planlagt både kveldsbilder og stjerneskuddallé, og vi var så heldige med alt sammen! I høstbryllup skjer solnedgangen gjerne midt i middagen, men takket være godt samarbeid med toastmaster og kjøkkenet fikk vi sneket oss ut i 10 minutter rett før lyset forsvant. Disse bildene blir alltid superfine! Lyset er nydelig og brudeparet er mye mer avslappet på dette tidspunktet enn midt på dagen mellom vielse og middag. Brudeparet får også en etterlengtet pause for bare de to i noen minutter på en dag der de er omgitt av folk konstant.

Etter dette fortsatte middagen med god mat og taler før toastmaster igjen annonserte at det skulle være en 15 minutters pause. Denne gangen var gjestene invitert til å være med på stjerneskuddallé. Disse bildene ble altså så fine og jeg er så glad for at jeg fikk avsluttet bryllupssesongen 2023 med et skikkelig høydepunkt!

Planlegger dere bryllup og kunne tenke dere å bruke meg som deres bryllupsfotograf? Yay! Ta en titt på mine bryllupspakker og priser her.

Høstbryllup på Midtåsen i Sandefjord

Bryllup

les mer

Eirin og Fredrik hadde et helt fantastisk høstbryllup i Larvik og jeg er så glad for at jeg fikk tilbringe store deler av dagen med dem og gjengen deres. First look og portretter Dagen startet med first look og portrettfotografering i utrolig kule Hammerdalen. Dette området har en moderne industriell stil som blir utrolig fint […]

Høstbryllup med first look i Hammerdalen

Bryllup

les mer

Eirin og Fredrik var siste par ut når jeg hadde maratonfotografering av kommende brudepar den uken det var tåke i høst. Nytt favorittvær å fotografere i, forresten! De hadde også fulgt antrekksanbefalingene mine til punkt og prikke og matchet såå fint med de høstlige omgivelsene.

Paret lurte på om Finley kunne være med på fotograferingen, og siden han alltid er med i bilen uansett så var jo ikke dette noe problem. Han løp for det meste rundt i skogen for seg selv mens vi fotograferte, men han fikk sneket seg med på et par bilder likevel.

Forlovelsesfotografering med en liten statist

Forlovelse

les mer

En søndag i februar møtte jeg Victoria og Markus på Midtåsen i Sandefjord. De skal gifte seg der i oktober, så denne søndagen skulle vi ta forlovelsesbildene deres samtidig som vi så oss litt rundt på området. Siden vi skrev februar var solnedgangen ganske tidlig på kvelden, og i dagene før hadde det kommet et […]

Forlovelsesfotografering på Midtåsen

Forlovelse

les mer

Karoline og Bjørn Fredrik kom til Sandefjord en tåkete dag i oktober for å ha en liten prøvefotografering før bryllupet deres på Tjøme til sommeren. Vi møttes på min favorittplass i skogen med gule strå og bartrær som bakgrunn. Alltid en sikker vinner!

Forlovelsesfotografering en tåkete høstdag

Forlovelse

Jeg er perfeksjonist og elsker å planlegge og jeg må si at det var en drøm å jobbe med fotografen. Fra gode tips og forberedelser før dagen til selve fotograferingen som gikk sømløst. Bildene stod til over all forventning. Veldig godt å føle at fotografen virkelig har alt under kontroll, jeg trengte ikke tenke på noe og resultatene var ubeskrivelig bra.

tidligere brudepar sier:

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny