Booking for 2025 er i gang. Dere burde booke deres bryllupsfotografering minst ett år i forveien.

Se pakker & priser →

les mer

Eirin og Fredrik hadde et helt fantastisk høstbryllup i Larvik og jeg er så glad for at jeg fikk tilbringe store deler av dagen med dem og gjengen deres. Dagen startet med first look og portrettfotografering med industriell stil i utrolig kule Hammerdalen,

Høstbryllup med first look i Hammerdalen i Larvik

bryllup

i fokus

nye innlegg

les mer

Bryllupet til Victoria og Markus var mitt siste bryllup i 2023, og vi avsluttet virkelig med stil!

Vielsen var i Sandefjord kirke, og etter vielsen gikk turen til Midtåsen hvor selskapet skulle holdes. Bryllup på Midtåsen er alltid fint, men det var ekstra fint med høstbryllup! Det er dessverre ikke så mange som velger høstbryllup i Norge, men det er virkelig den aller fineste tiden for å få fine bilder. Fargene i naturen er nydelige og lyset er mer flatterende enn midt på sommeren.

Kakekutting etter vielsen

Når brudeparet ankom lokalet stod bryllupskaken klar til å bli kuttet. Jeg anbefaler alltid brudepar å kutte kaken på dagtid fremfor på kvelden rett etter en stor middag. Etter vielsen begynner ofte mange å bli litt småsultne, og gjestene kan kose seg med kake mens brudeparet drar av gårde for å ta portrettbilder. Kake midt på dagen er alltid en suksess! Kaken og cupcakes var levert av By Hancock.

Portrettfotograferingen

Området rundt Midtåsen er som skapt for bryllupsbilder, så det var ingen grunn til at vi skulle finne et annet sted å ta disse bildene. Victoria og Markus var altså så naturlige og vakre foran kameraet så portrettbildene ble helt magiske. Legg merke til den fantastiske brudekjolen til Victoria fra White By Green. Snakk om å velge kjole som passer perfekt inn i de herskapelige omgivelsene på Midtåsen! De nydelige blomstene er levert av Bondens Hage. Jeg må også skryte av brudestylist Hanne som hadde fikset sminken og håret til Victoria. Frisyren holdt seg like fin gjennom hele dagen og det er virkelig en kunst.

Kveldsbilder og stjerneskudd

I løpet av middagen hadde vi planlagt både kveldsbilder og stjerneskuddallé, og vi var så heldige med alt sammen! I høstbryllup skjer solnedgangen gjerne midt i middagen, men takket være godt samarbeid med toastmaster og kjøkkenet fikk vi sneket oss ut i 10 minutter rett før lyset forsvant. Disse bildene blir alltid superfine! Lyset er nydelig og brudeparet er mye mer avslappet på dette tidspunktet enn midt på dagen mellom vielse og middag. Brudeparet får også en etterlengtet pause for bare de to i noen minutter på en dag der de er omgitt av folk konstant.

Etter dette fortsatte middagen med god mat og taler før toastmaster igjen annonserte at det skulle være en 15 minutters pause. Denne gangen var gjestene invitert til å være med på stjerneskuddallé. Disse bildene ble altså så fine og jeg er så glad for at jeg fikk avsluttet bryllupssesongen 2023 med et skikkelig høydepunkt!

Planlegger dere bryllup og kunne tenke dere å bruke meg som deres bryllupsfotograf? Yay! Ta en titt på mine bryllupspakker og priser her.

Høstbryllup på Midtåsen i Sandefjord

Bryllup

les mer

Eirin og Fredrik hadde et helt fantastisk høstbryllup i Larvik og jeg er så glad for at jeg fikk tilbringe store deler av dagen med dem og gjengen deres. First look og portretter Dagen startet med first look og portrettfotografering i utrolig kule Hammerdalen. Dette området har en moderne industriell stil som blir utrolig fint […]

Høstbryllup med first look i Hammerdalen

Bryllup

les mer

I slutten av august var det tid for det storslåtte bryllupet til Marlén og Kristoffer. Vielsen var i Sandar kirke med påfølgende låvebryllup på Aspargesgården. Siden brudgommen er politi er det klart han giftet seg i uniform, og at Petra politibil stod for transporten av brudeparet! En nydelig dag fra start til slutt.

Brudeparets forberedelser

Både bruden og brudgommen hadde forberedelsene sine på Farris Bad. Jeg møtte først guttene på rommet deres før jeg løp til andre enden av hotellet for å møte jentene. Det er alltid gøy å merke hvor forskjellig energi det er hos guttene og jentene. Hos guttene er det som regel helt rolig og avslappet stemning mens hos jentene er det en mer kaotisk glede.

Vielse

Vielsen ble holdt i vakre Sandar kirke i Sandefjord. Dette er min lokale kirke og definitivt en av de fineste kirkene jeg vet om. Marlén bar en nydelig kjole fra White by Green og hun og forloverne hadde vakre buketter laget av Ruby Elise. Etter vielsen ble brudeparet badet i konfetti før de satte seg inn i lille Petra politibil og satte kursen mot Midtåsen for portrettfotografering.

Portrettfotografering

Når vi ankom Midtåsen og gjør oss klare til fotografering ser vi plutselig at to menn i uniform kommer gående med raske, bestemte steg ned trappene fra hovedhuset. Vi begynner alle å se litt usikkert på hverandre. Jeg forsikrer brudeparet og forlovere om at vi har lov til å være der, men jeg må innrømme at jeg ble litt skeptisk når disse uniformerte mennene kom marsjerende mot oss. Det viser seg at mennene hadde fått øye på brudgommen Kristoffer i sin politiuniform og bare ville komme ned for å hilse på. De var gjester i et annet bryllup og bar selv militæruniformer og følte vel at de hadde møtt “en av sine egne” ute i feltet. Haha!

Vi pustet lettet ut og satte i gang med fotograferingen. Det hadde vært meldt et helt ekstremt regnvær denne dagen, så vi priset oss lykkelige over at vi kom oss gjennom hele portrettfotograferingen uten en dråpe regn. Men regnet var på vei..

Ankomst på Aspargesgården

I bilen på vei mot Aspargesgården kunne vi definitivt se at det lå noen skumle skyer i den retningen vi kjørte. Vi rakk akkurat å få brudeparet ut av Petra politibil før det begynte å dryppe, og kort tid etter åpnet himmelen seg. Familiebildene ble gjennomført under tak, og kakekuttingen måtte gjøres innendørs. Men brudeparet tok det hele med et smil!

Middag og fest

Den tradisjonelle bryllupsmiddagen ble gjennomført med mange morsomme og rørende taler, en og annen fotballsang siden det var flere svært dedikerte fotballsupportere i selskapet, og ikke minst nydelig mat laget av Patrick Castellano.

Til dansegulvet hadde brudeparet gått til innkjøp av både glowsticks og konfettikanon. Det er så gøy når det er litt props på dansegulvet så man får litt mer liv og farger i bildene! Jeg anbefaler virkelig å kjøpe inn fargede glowsticks til festen!

Kunne dere tenke dere å bruke meg som deres bryllupsfotograf? Ta en titt på mine priser og bryllupspakker her.

Politibryllup på Aspargesgården

Bryllup

les mer

Marie og Magnus hadde et nydelig sommerbryllup med first look på Engø Gård. Ved å starte dagen med first look og portrettfotografering trenger ikke gjestene vente på brudeparet etter vielsen. Brudeparet gjør unna det meste av de poserte bildene før selve programmet for dagen starter og kan tilbringe mer tid med familie og venner under […]

Sommerbryllup med first look på Engø Gård

Bryllup

les mer

Isabel og Philip giftet seg i Sandar kirke i Sandefjord i slutten av mai 2023. Jeg elsker å fotografere i denne nydelige kirken. Flaks at det er min lokale kirke! På vei ut fra vielsen fikk vi noen helt fantastiske konfettibilder takket være at brudeparet hadde gått til innkjøp av åtte konfettikanoner. Ja, more is more når det kommer til konfetti! Ikke spar pengene her hvis dere ønsker episke konfettibilder. Rispapir er også the way to go. Papiret er superlett og svever i luften (til forskjell fra for eksempel roseblader som faller til bakken umiddelbart), og det er nedbrytbart i kontakt med vann.

Etter vielsen kjørte vi til Knatten Fruktgård hvor epletrærne var i full blomst for portrettfotograferingen.

Selskapet ble holdt på herskapelige Midtåsen. Brudeparet ble tatt i mot med jubel og skål foran huset før vi trakk ut på baksiden av huset hvor bryllupskaken skulle kuttes i solskinnet.

Middagen ble holdt i den nydelige Arnebergstuen med de fantastiske, fargerike tapisseriene på veggene som gjør bildene fra middagen så fargerike.

Bryllup i Sandar kirke og Midtåsen i Sandefjord

Bryllup

Jeg er perfeksjonist og elsker å planlegge og jeg må si at det var en drøm å jobbe med fotografen. Fra gode tips og forberedelser før dagen til selve fotograferingen som gikk sømløst. Bildene stod til over all forventning. Veldig godt å føle at fotografen virkelig har alt under kontroll, jeg trengte ikke tenke på noe og resultatene var ubeskrivelig bra.

tidligere brudepar sier:

Jeg heter Kine og er en bryllupsfotograf som holder til i Sandefjord i Vestfold.
Mitt ideelle brudepar ønsker naturlige og avslappede bryllupsbilder med fokus
på ekte smil og god stemning.

Velkommen!

Meny

meny